Fight back asenteella eteenpäin!

1 2 3

Pekka Hyysalo on loistava esimerkki mielenvoimasta kehon paranemisen kannalta. Vaikka elämä tuokin eteemme haasteita, niin ei pidä koskaan luovuttaa! Itselläni todettiin alle 30-vuotiaana lukuisia sairauksia. Endometrioosi, lievä keuhkoahtauma vaikka en ole koskaan tupakoinut, essentiaalinen vapina, ärtyvän suolen oireyhtymä ja toistuvia virtsatientulehduksia.

Pohjalla on siis käyty mutta sieltä ollaan noustu ylös! Lääketiede pystyi vain tarjoamaan diagnooseja ja kasan lääkkeitä mutta onneksi löysin itsestäni vahvuuden mennä eteenpäin omin avuin. Matka on ollut pitkä ja vaatinut paljon lukemista & luentoja ruokavaliosta, lisäravinteista, yrteistä, superfoodeista, kehon puhdistamisesta ja huoltamisesta. Nyt voin kuitenkin nauttia resepti vapaasta elämästä koko ajan vahvistuvassa kehossani ja tätä tietoutta ja voimavaraa haluan siirtää muillekin.

Tällä hetkellä olen 35-vuotias ja kahden lapsen äiti. Vaikka arki onkin kiireistä niin kuntosalin ympärille on helppoa rakentaa liikuntasuunnitelma, jolla saadaan helposti tuloksia aikaan. Viikottaisella tasolla huomioidaan peruskunto, kestävyyskunto ja kehonhuolto. Syke training center lentokentän vieressä tarjoaa loistavat tilat 3 eri kerroksessa erilaisille harjoitteille. Jos siis tekeminen kotona ei luonnistu, niin ei hätää. Tarvitset vain ammatilaisen ohjeet & tuen ja valitset hetken liikkumiselle oman aikataulusi mukaan ilman että huonot kelitkään häiritsisivät tekemistäsi. Kehonhuollossa hyödynnän myös joogaa ja Studio Mandula tarjoaa täällä Lappeenrannassa siihen hienot puitteet. Lisäksi Jukka Harjun Natural Boot Camp opiskelut ovat tarjonneet uusia ja mielekkäitä liikkeitä kehonliikkuvuuden parantamiseen.

Syksyllä 2017 aloitin opiskelemaan Paula Heinosen terveydentukipilareita, sillä ne ovat osa pohjakoulutusvaatimusta flt ravintovalmentajan koulutukseen. Näillä tiedoilla uskon palvelevani asiakkaitani vielä paremmin, sillä haasteita tässä nykymaailmassa riittää.

Jos siis kaipaat apua oman kehosi kanssa, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Ota vain rohkeasti yhteyttä!

Tiina Preetzmann

todistus todistus

This template downloaded form free website templates